Afzakmachine

Afzakmachine

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het afzakken van uw producten? Onze op maat gemaakte afzakmachines bieden uitkomst! Met hun flexibiliteit, modulaire ontwerp en intuïtieve bediening zijn ze de perfecte keuze voor elke producent die efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Geschikt voor diverse zakmaterialen en -formaten

Onze afzakmachines zijn bijzonder flexibel en kunnen overweg met een breed scala aan zakmaterialen en -formaten. Of u nu kiest voor PE, PE-PET, aluminium gecoate, polywoven of papieren openmondzakken, onze machines kunnen ze allemaal aan. Bovendien zijn ze geschikt voor zakken met zijvouw (gusset) of vlakke zakken. Dankzij het slimme ontwerp blijft de zijvouw tijdens het vullen intact, wat resulteert in een mooi en professioneel eindresultaat.

Modulair ontwerp voor diverse zaksluitsystemen

Dankzij het modulaire ontwerp van onze afzakmachines is het mogelijk om verschillende zaksluitsystemen te integreren in het mainframe. Zo kunt u kiezen voor sealen, stikken of pinch-topsluitingen, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Deze flexibiliteit stelt u in staat om uw verpakkingsproces volledig af te stemmen op uw product en de wensen van uw klanten.

Intuïtieve bediening en snelle omsteltijden

 

Onze afzakmachines zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het omstellen van de machine naar een ander product of andere zakken vergt geen enkele mechanische handeling dankzij de unieke, universele vulmond of spout. De operator kan zelf snel en intuïtief recepten instellen en selecteren, wat de omsteltijden tot een minimum beperkt. Zo kunt u moeiteloos schakelen tussen verschillende producten en zakvarianten, zonder dat dit ten koste gaat van uw productiviteit.

Persoonlijk en professioneel advies

Voor verdere vragen over onze afzakmachines of andere machines, bieden wij persoonlijk en professioneel advies. Ons team staat klaar om u te helpen met op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw productiebehoeften.

Altijd beschikbaar voor ondersteuning

Steven BV garandeert dat klanten altijd kunnen rekenen op onze ondersteuning. Of het nu gaat om technische assistentie, onderhoud, of gewoon advies, wij zijn er voor u.

Waarom kiezen voor Steven BV?
  • Op maat gemaakt: Onze machines zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke productie-eisen van uw producten.
  • Deskundigheid: We hebben jarenlange ervaring in de sector en bieden niet alleen machines, maar ook waardevol advies.
  • Betrouwbaarheid: Onze machines zijn bekend om hun snelheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  • Persoonlijke service: We hechten waarde aan een persoonlijke relatie met onze klanten.
  • 24/7 ondersteuning: Onze onderhoudsdienst is altijd beschikbaar.
Ontdek de mogelijkheden voor uw productieproces

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw productieproces? Neem dan contact op met Steven BV. Samen verkennen we hoe we uw productie efficiënter en betrouwbaarder kunnen maken.

Contactformulier