Over Steven B.V.

Historie: Steven Bosgraaf

Steven Bosgraaf (1941 – 2020), de oprichter van Steven BV, was altijd gefascineerd door techniek. In de jaren zeventig startte hij met de ontwikkeling van een systeem voor het aanbrengen van geserialiseerde labels op kazen. Dit was het begin van een lange reeks succesvolle machine-ontwikkelingen. Met jarenlange ervaring in afvul- en verpakkingssystemen richtte hij in 2005 Steven BV op. Sinds zijn onverwachte overlijden in 2020 zetten we zijn passie voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voort.

Onze werkwijze

Elke vraag vergt een andere aanpak. Daarom zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen. We kijken samen met de klant naar de beste, efficiëntste en duurzaamste oplossing. De vele op maat gemaakte afvul- en verpakkingssystemen die we inmiddels hebben geproduceerd staan voor efficiëntie en betrouwbaarheid van productieprocessen. In de verse voedingsmiddelenindustrie en convenience food industrie hebben we al vele bedrijven voorzien van onze producten: van wraps en sandwiches tot salades en sauzen, we hebben een breed aanbod aan producten succesvol verpakt met onze innovatieve systemen.

Innovatie door samenwerking: de Stevenline

Een recente ontwikkeling in de geschiedenis is de Stevenline, een moderne yoghurt-afvulmachine. Dit project, een eerbetoon aan Steven Bosgraaf, toont de kracht van samenwerking en innovatie binnen ons bedrijf. In nauwe samenwerking met de klant en diverse toonaangevende toeleveranciers, hebben we een machine ontwikkeld die niet alleen technologisch geavanceerd is, maar ook uiterst flexibel en efficiënt dankzij de reductie van de omsteltijd naar nul.

Machine
Ontdek de mogelijkheden voor uw productieproces

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw productieproces? Neem dan contact op met Steven BV. Samen verkennen we hoe we uw productie efficiënter en betrouwbaarder kunnen maken.

 

Contactformulier

    Locatie

    Steven BV is gevestigd in Joure (Friesland) aan Polderboskdyk 35.
    Vanaf het vernieuwde knooppunt bij Joure is het bedrijf in enkele minuten te bereiken.